130 zł os.
Dania podawane indywidualnie:- Skok z królika w sosie chrzanowym z kaszą pęczak.
Przekąski zimne (podane w stołach)
- Tatar wołowy.
- Sałatka ziemniaczana z boczkiem, fasolą czerwoną, ogórkiem kiszonym i sosem jogurtowo-czosnkowym
- Roladki z wędzonego łososia z grillowaną cukinią.
- Smażony pasztet na grzance z ciemnego pieczywa.
- Pieczone mięsa i sery.
- Pieczony boczek z wędzoną śliwką.
- Pieczone rożki ze szpinakiem i sosem serowym.
- Pikle
Zupa (podawana w podgrzewaczu):
- Krem z kiszonego ogórka
Danie główne (podawane w podgrzewaczu):
- Pieczona tilapia na kapuście w sosie kaparowym z opiekanymi ziemniakami.
- Udo kacze z sosem rozmarynowo wiśniowym i domowymi kopytkami.
Desery (podawane w bufecie):
- Szarlotka.
- Sernik.
- Piernik.
Napoje
- Serwis kawowy wliczony jest w cenę.
- Napoje zimne (soki, woda z cytryną) wliczone w cenę
- Napoje gazowane i alkohol goście wnoszą we własnym zakresie.
|