en pl

Andrzejki 2019 z DJ



130 zł os.


Dania podawane indywidualnie:

  • Skok z królika w sosie chrzanowym z kaszą pęczak.

Przekąski zimne (podane w stołach)

  • Tatar wołowy.
  • Sałatka ziemniaczana z boczkiem, fasolą czerwoną, ogórkiem kiszonym i sosem jogurtowo-czosnkowym
  • Roladki z wędzonego łososia z grillowaną cukinią.
  • Smażony pasztet na grzance z ciemnego pieczywa.
  • Pieczone mięsa i sery.
  • Pieczony boczek z wędzoną śliwką.
  • Pieczone rożki ze szpinakiem i sosem serowym.
  • Pikle Zupa (podawana w podgrzewaczu):
  • Krem z kiszonego ogórka

Danie główne (podawane w podgrzewaczu):

  • Pieczona tilapia na kapuście w sosie kaparowym z opiekanymi ziemniakami.
  • Udo kacze z sosem rozmarynowo wiśniowym i domowymi kopytkami.

Desery (podawane w bufecie):

  • Szarlotka.
  • Sernik.
  • Piernik.

Napoje

  • Serwis kawowy wliczony jest w cenę.
  • Napoje zimne (soki, woda z cytryną) wliczone w cenę
  • Napoje gazowane i alkohol goście wnoszą we własnym zakresie.