Menu:
Dania serwowane indywidualnie:- Sałatka z kozim serem, warzywami i karmelizowaną figą
- Barszcz czerwony z hibiskusem i ciastkiem z kozim serem
- Perliczka w sosie własnym podana z brukselką i puree truflowym
- Gruszka w słonym karmelu
Dania serwowane w bufecie szwedzkim:- Zupa cebulowa aromatyzowana tymiankiem i grzankami czosnkowymi
- Policzki wieprzowe duszone w ciemnym piwie z kaszą gryczaną
- Dorsz na warzywach korzennych z sosem cytrynowym i kaparami
- Polenta kukurydziana z suszonymi pomidorami i sosem serowym
- Sałatka z winegretem ziołowym i grillowanym kurczakiem
Dania serwowane w bufecie słodkim:- Panna cotta malinowa
- Mini sernik z białą czekoladą
- Owoce leśne w czerwonym winie z bezą różaną
Przekąski serwowane w bufecie zimnym- Tatar z łososia na pumperniklu
- Humus z suszonymi pomidorami na cykorii
- Mus z gęsich wątróbek na chipsie z selera
- Koreczki serowe w towarzystwie majonezu żurawinowego
- Półmisek mięs własnej produkcji (dojrzewający schab, dojrzewająca polędwiczka wieprzowa, karkówka pieczona, pasztet)
- Śledzik w oleju lnianym z cebulką i kwaśną śmietaną kaparową
- Sałatka makaronowa z pesto bazyliowym i chorizo
|