Oferty wigilijne
Zestaw 1.Dania serwowane indywidualnie:- Płatki marynowanej ryby w occie balsamicznym i miodzie z chrupiącym tostem
- Wigilijny barszcz z uszkami.
- Filet z ryby podany na puree kalafiorowym, pieczonym ziemniakiem, gotowanymi brokułami i sosem z wędzonej ryby.
- Rolada makowa z musem twarogowym, miodem i sosem waniliowym.
- Kompot z suszu.
Cena 75 zł |
Zestaw 2.Dania serwowane indywidualnie:- Rosół z łososia z rybnymi pulpecikami.
- Filet z ryby na risotto z zielonym groszkiem, kremem z pieczonej cebuli i sosem mascarpone.
Półmiski podane w stoły:- Tradycyjna sałatka jarzynowa.
- Trio śledziowe.
- Ryba po grecku.
- Terrina rybna faszerowana szpinakiem.
- Strudel z pieczarkami i cebulą.
Desery:- Świąteczny piernik przekładany powidłami śliwkowymi oblany czekoladą.
- Rolada makowa.
- Kompot z suszu.
Cena 90 zł |
Zestaw 3.Dania serwowane indywidualnie:Półmiski podawane w stoły:- Pierogi z kapustą i grzybami.
- Smażona ryba w sosie z razowego chleba i duszonymi pieczarkami.
- Łazanki z wigilijną kapustą z grochem.
- Gołąbki rybne w sosie pomidorowym.
- Ziemniaki gotowane z koperkiem.
- Tradycyjna sałatka jarzynowa.
- Trio śledziowe.
- Strudel z pieczarkami i cebulką.
- Terrina rybna faszerowana szpinakiem.
- Ryba w galarecie.
- MIX sałat ze świeżymi warzywami i dressingiem musztardowym.
- Paszteciki z ciasta francuskiego ze szpinakiem i wędzona rybą.
Desery:- Świąteczny piernik przekładany powidłami śliwkowymi oblany czekoladą.
- Ciasto drożdżowe z owocami.
- Kutia z makiem i bakaliami
- Kompot z suszu.
Cena 110 zł |
* W każdym z wariantów w cenę wliczony jest serwis kawowy.